Porsche Cayman shooting brake render - Photoshop?

Het is waarschijnlijk een photoshop, maar stiekem hopen we op meer. Na het spotten van de Cayman shooting brake in een Xbox 360 spel, is dit alweer een aanzet tot nadenken. Vorige maand echter werden er ook spyshots gemaakt, op een circuit, van een vreemde Porsche. Een shooting brake van de Cayman? Het antwoord zullen we hopelijk snel weten. Als dit op de IAA staat, is het officieel. Zo niet, dan blijft het onzeker tot Porsche zelf haar zegje erover doet.

 

 

 

via wcf

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Sven 10:17
afbeelding van Sven

een Porsche break, zowat het enige dat ze nog niet hadden... hoewel, een klein stadswagentje nog?

Kenson 09:29
afbeelding van Kenson

Het woord 'break' is fout gespeld doorheen het ganse artikel. Er staat telkens 'brake'', wat 'rem' betekent...

kenson 15:50
afbeelding van kenson

Ok, dan trek ik mijn woorden terug. Het ziet er alleen nogal gek uit... En omdat ik hier soms nog wel eens spelfouten lees, dacht ik dat dit er ook een was.

Kenson 15:55
afbeelding van Kenson

Ik heb hier nochtans een bron gevonden, dezelfde als vanwaar jij de woordspeling mee staaft, die het dan weer anders vermeld. Gewoon om te zeggen dat het ook bestaat als "Shooting break" en ik dus niet geheel ongelijk heb.
http://www.autoblog.nl/archive/2007/04/13/the-return-of-the-shooting-break

Sven 10:14
afbeelding van Sven

Op wikipedia (voor zover dat dan weer betrouwbaar is) vinden we trouwens dit terug: "In the early 19th century, a brake was a large carriage-frame with no body, used for breaking in young horses. By the late 19th century the meaning had been extended to a large waggonette designed for country use. A "shooting brake" carried a driver and gamekeeper facing forward and up to six sportsmen on longitudinal benches with their dogs, guns and game carried alongside in slat-sided racks."

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws