Roush voert Mustang op tot 540pk

(update: foto) Het is al een tijdje geleden dat een Mustang onze revue passeerde. Maar daar heeft de tuner 'Roush' verandering in gebracht. Die heeft namelijk haar pakketje klaar voor de nieuwste generatie Mustang. Een pakketje dat zowel body als performance aanpakt. En dat zien we graag. Onder de kap schuilt een supercharged versie van de 4.6l grote V8. Dat blok is op die manier 540pk sterk. De topversie van dit pakketje, de Stage 3, krijgt een volledig nieuwe bodykit. Dat wil zeggen: een nieuwe grille, chrome 18inchers met 14inch remklauwen en vier uitlaatpijpen. Binnenin werd deze versie voorzien van een pak leder.

Zowel de zetels, versnellingspool als de custom badging werden afgewerkt in leder inclusief de handtekening van Jack Roush. Kostprijs van dat pakketje is 41.000 euro.

Verder hebben we ook het 540RH pakketje. Dat praktisch hetzelfde is als de Stage 3 op vlak van vermogen. Alleen krijg je voor minder geld (31.000 euro) ook een nieuwe/andere ophanging, spoiler en versnellingspook. Een koopje dus.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws