Waanzin: Aston Martin Super Sport

aston_martin_super_sport_limited_edition_01aston_martin_super_sport_limited_edition_01Had je je zinnen gezet op een Aston Martin One-77 maar is die toch nog onvoldoende snel/exclusief/performant (schrappen wat niet van toepassing is) genoeg? Dan is er goed nieuws wat het piepkleine en verder onbekende bedrijfje Star Electric Cars France maakt je op een aanvraag een Aston Martin Super Sport. Niet dat de auto veel met Aston Martin te maken heeft, maar een beetje graaiwerk hier en daar moet voor voldoende interesse zorgen bij potentiële kopers.

De (vermoedelijke) coach build wordt beperkt tot 8 unieke exemplaren en geen enkele zal een identieke kleur krijgen. Kwestie van het nog een beetje exclusief te houden. De auto krijgt een middenmotor lay-out en zal aangedreven worden door een 5,4 liter V8 voorzien van twee turbo's. Het vermogen zal om en bij de 800 à 950 pk komen te liggen en wordt naar de achteras gestuurd via een manuele zesbak of desgewenst met peddels aan het stuur. De verdere afwerking van de auto is geheel naar wens van de klant, maar dat mag ook wel want de prijs voor deze onzin is een niet te misverstane 7,5 miljoen euro! Tjah...

aston_martin_super_sport_limited_edition_02
aston_martin_super_sport_limited_edition_03
aston_martin_super_sport_limited_edition_04

Via: GT Spirit

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 16:35
afbeelding van Anonieme gebruiker

7,5 miljoen voor een samenraapsel v/e Aston Martin en een Mclaren F1? Belachelijk...

yannick D 22:12
afbeelding van yannick D

7,5 ????? waaa?
dan liever voor dat geld een MP4-12C, LP560, Enzo, Veyron, Phantom én met de rest kopen we een collectie'tje BMW M auto's :-)

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws