Autofans.be wenst jullie een AUTOFANSTASTISCH 2011 toe !

Potverdrie. We zijn weer een jaar ouder en daarmee alweer een beetje slimmer, althans dat zeggen ze toch. Voor Autofans was 2010 een prima jaar. We hebben enkele mooie momenten gekend. Zo zorgde ClearMedia voor onze nieuwe website en werken ze daar nog steeds aan. Ze lanceerden onder meer onze mobiele pagina, zorgden ze voor de schitterende galerij, maakten ze het werken voor ons aangenamer enzovoort. De laatste hand is er nog zeker niet aan gelegd, verwacht daarom nog meer updates in 2011!

Daarnaast hebben we meer dan 100 nieuwe wagens mogen testen. Veel diesels werd ons onlangs nog gezegd. Laat me toe te zeggen dat er dikke naften op de planning staan, zo staat er iets met 'T6' op de planning enzo. Wij hopen dat u in 2010 genoot van al ons werk, bloed, zweet en tranen. Mocht je ideeën, suggesties en/of wensen hebben, laat ze ons weten via een reactie of mail. Ik wens jullie, in naam van de hele redactie, een schitterend 2011 toe. Een jaar waarin het beste van 2010 het slechtste mag worden in 2011. Wees veilig, geniet er van en hopelijk zien we jullie ook in 2011 weer verschijnen!

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:26
afbeelding van Techno Patat

Hetzelfde voor jullie, opletten voor de champagne vanavond en het jaar kan goed ingezet worden :)! Dat er een goed autojaar mag volgen! Al vond ik 2010 ook geen slecht jaar :)!

Yvesw 12:27
afbeelding van Yvesw

Ik sluit me volledig aan bij Techno Patat! Behalve het deeltje over de champagne, die mag rijkelijk vloeien! :)
Voor de rest, een schouderklopje aan autofans, om eindelijk nog eens autonieuws op een volwassen niveau te presenteren, doe zo voort!!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws