Fiat Group Automobiles Belgium opent nieuwe hoofdzetel

De Fiat Group Automobiles Belgium opende op woensdag 23 maart haar nieuwe maatschappelijke zetel in Oudergem bij Brussel. Aan het begin van de avond sprak CEO Giorgio Gorelli de genodigden toe. Hij was zeer opgetogen om het nieuwe gebouw te kunnen voorstellen aan het grote publiek en sprak dan ook in superlatieven. "Gebruik makend van de meest recente en performante technologieën, werd er getracht een aangename werksfeer te creëren voor alle medewerkers", stelde hij.

Pronkstuk van het gebouw is het Motor Village Brussels waarin alle merken tentoon gesteld worden. Op die manier kunnen niet alleen de Belgische klanten maar ook alle vertegenwoordigers van de internationale gemeenschap ontdekken wat de Fiat Group Automobiles Belgium te bieden heeft. Het gebouw is geïnspireerd op Mirafiori Motor Village in Turijn.

De ambassadeur van Italië in België, Zijne Excellentie Roberto Bettarini, onthulde op een later moment nog een gedenkplaat.

Laatst gepubliceerd

Reacties (10)

Plaats een reactie
jacobs dirk 14:08
afbeelding van jacobs dirk

geachte heren ik heb al 6 jaar een lancia musa 1.3 multijet diesel van 2008.
Nu is men vraag hoe los ik mijn problemen op aan mijn wagen.
Eerst en vooral waren het de injectoren is nog niet helemaal opgelost.
Nu is het mijn stuur inrichting vast gesteld is dat het de mechanische gewrichten zijn .
Ten tweede denkt men aan het elektronische gedeelte.
vriendelijk vraag ik of er een tussen komst bestaat van fiat

Hartelijke groeten

Dirk

seuckens nico 08:56
afbeelding van seuckens nico

Ik zit met een nieuwe fiat Ducati camper Frankia. hij heeft nu al drie keer bij een fiat garage geweest voor een probleem van olie lekken aan de schakelbak; ik ben juist moeten terug keren van verlof met een verlies van 0,5l olie per 700km. Kan er eens iemand van de directie contact met mij op nemen ik heb ook al een soort dossiernummer 33919161. Ik zit namelijk nog met veel vragen hier rond maar de klanten service kan hier niet echt op antwoorden.

Adriaan 10:43
afbeelding van Adriaan

Ik denk niet dat je via deze weg contact gaat krijgen met de directie. Waarbij ik er dan vanuit ga dat je doelt op de directie van fiat.
Mij lijkt het beter om met je probleem eens naar een advocaat te gaan, of test aankoop.

smet patrick 20:15
afbeelding van smet patrick

betreft fiat ducato camper bowjaar 2012 probleem met display !!!! is reeds vervangen door fiat (maar) 2 weken voor garantie (vervalt)is dit huvel verholpen geweest door nieuwe (maaaaar)nu is dit probleem terug ge komen met alle gevolgen vandien !!!ze beweren (geven toe)dat ze slechte onderdelen hebben gekregen (display)en probleem is dus gekend bij fiat!!!nu gaan ze een dossier opstellen (om te proberen )dit terug in garantie op te lossen maar kunnen ze niet garanderen dit grapje gaat rond de 2000 euro kosten !!!!ik hoop dat dit onder de garantie komt (anders gaat dit natuurlijk een gerechterlijk staartje krijgen )jhopenlijk komt dit in orde !!!anders zal het de laatste fiat worden !!!wordt vervolgt

smet patrick 17:54
afbeelding van smet patrick

fiat hebben het probleem prima opgelost!!! dank dat noem ik service!!!! leve garage de linde schelle antw

Smets Brigitte 10:14
afbeelding van Smets Brigitte

Hallo Smet Patrick hoe hebben ze uw probleem opgelost ?

Smets Brigitte 11:35
afbeelding van Smets Brigitte

In 2009 kochten we onze Fiat ducato en konden ons niet voorstellen dat dit echt een heel slecht merk was.In 2010 Onderhoudsbeurd op 41.367 km :373,04 €
2012: Airco stuk, Stuurhuis stuk: 1.437,92 €
2013: Fuseekogel, Airco nog eens nagezien: 282,87 €
2013: 2de onderhoud 82.073 km: 498,22 €
2013: Versnellingsbak stuk 89700 km: 2.905,50 €
2014:Servo pomp stuk 96310 km: 796,30 €
2015: Distributieriem 106.934 km: 1.204,63 €
2016:Terug servopomp en stuurhuis nog in blijde afwachting van de faktuur.
Totaal:7.498,48 € en de laatste faktuur wordt op om en bij de 3.000 € geschat.
Wij hebben contact gehad met de geweldige klantendienst en die vonden dat het onze schuld was, dat wij het onderhoud niet op tijd hadden laten doen terwijl er in de garage gezegd was dat we pas op 45.000 km voor het eerste onderhoud moesten zijn en dat zij nu geen tussenkomst in de kosten zullen doen want de bestelwagen is nu te oud maar als we eventueel een nieuwe zouden kopen dan zullen ze mischien daar een prijsverlaging in overweging nemen. Je moet maar durven hé dus ik denk dat wij toch ook eens met een advokaat gaan praten en test aankoop is al gecontacteerd. Dus neeeee voor ons zeker geen Fiat meer.

rene 14:53
afbeelding van rene

Fiat Doblo aangekocht begin augustus 2017 , vanaf dag 1 probleem dat wagen soms schokkert en inhoud met vermogen..... contact opgenomen met Fiat voor dit probleem (klantendienst) die na vraag van dealer iemand gestuurd hebben om wagen uit te testen....gevolg en antwoord van Fiat vermits dit een EU6 motor is , is dit een gewaarwording van de 2 EGR kleppen met als telefonisch antwoord van de klantendienst Fiat "dit is een normaal verschijnsel en vanaf heden moet u nu uw plan trekken met deze wagen u zal zelf moeten bewijzen dat dit een defect is" .....ronduit schandalig wagen is nu 6 weken oud en staat gewoon stil (is bijna niet mee te rijden wegens onveilig). Dit voor een klant welke reeds ongeveer al 25 nieuwe Fiats heeft gehad.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws