Ferrari toont 599 GTB 60F1 ter ere van 60 jaar Formule 1

Ferrari won voor het eerst een race in de Formule 1 met Froilan Gonzalez in 1951. Dat is dit jaar exact zestig jaar geleden, en dat is een reden tot feest. Omwille van de zestig jaren waarin Ferrari telkens een titel pakte, lanceren ze deze speciale editie op basis van de 599. De Ferrari 599 GTB 60F1 zal beschikbaar zijn via het Tailer Made programma van Ferrari zelf.

De wagen krijgt enkele componenten van het HGTE package met zich mee. Dat wil zeggen dat de veren stijver zijn, de demping beter is, de banden strakker zijn, de ophanging lager is, enzovoort. De speciale editie zal beschikaar zijn in 3 varianten, elke variant zal een speciale overwinning in de kijker zetten. Er zou later nog zulke variant bijkomen om het 150 jarig bestaan van Italië te vieren.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:43
afbeelding van Techno Patat

Lijken wel plaatjes van Ferrari Challenge op een Nintendo WII of DS! Mijn god wat lelijk zeg! En nu dat de GTO hier is laat de 'gewone' met HGTE onderdelen op me redelijk koud eigenlijk :p! Ik zou er allesinds geen bestellen...

Techno Patat 20:24
afbeelding van Techno Patat

True Pieter, maar de GTO is de overtreffende stap! En als ik zoveel geld had wil ik niet aan de stoplichten iemand zien met dezelfde auto en denken: die kerel heeft smaak! Tot hij wegrijdt in een GTO en jij daar zit met je 'gewone' 599 :p!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws