Politie van New Jersey begeleidt je supercar tegen 160+ km/u

Althans, dat deden ze tot voor kort. Er zijn een aantal klachten binnengekomen bij de autoriteiten dat een 25 tot 30tal exotische wagens onder begeleiding van twee politiewagens tegen een hoge snelheid over de New Jersey Garden State Parkway raceten richting Atlantic City, het Las Vegas van de oostkust. Een van de wagens zou zijn bestuurd geweest door American Football speler Brandon Jacobs. Alle wagens hadden hun nummerplaten afgedekt met zwarte tape.

    • "I had the great pleasure today of nearly being killed by, not one, but two, Lamborghinis traveling in excess of 110 mph in a (New Jersey State Police) escorted 'caravan'..." stond te lezen in een van de klachten. Een andere bestuurder omschreef het gebeuren als Death Race 2012. De twee betrokken politieagenten zijn geschorst en er is een officieel onderzoek gestart. Blijkbaar is het ook niet de eerste keer dat dit voorvalt in New Jersey, in 2010 moet het nog eens zijn gebeurd.

Onderstaande video is van twee jonge kerels in een Mitsubishi Evo die de tijd van hun leven hebben. We zien onder andere een Ford GT, meerdere Ferrari's, een Porsche en een Maserati.

Artikelfoto van Dennis Noten
Bron: Business Insider

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Yvesw 08:17
afbeelding van Yvesw

De mannen die dit gebeuren filmen hebben ook wel genoeg Rockstar energie drankjes op... Zo druk voor een paar sportwagens die een treintje vormen... Maar swat, foei politie!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws