BMW neemt circuit mee naar Frankfurt

BMW-IAA-Frankfurt-2013-Exhibition

BMW heeft - digitale - beelden van haar stand op het autosalon van Frankfurt vrijgegeven. Die zal een heus circuit huizen. Wie echter dacht dat daar non-stop een M6 en de nieuwe M4 concept met gierende banden zal rondscheuren moeten we echter teleurstellen. BMW stuurt enkel de i3 over het circuit.

Er is marketingsbudget en dan is er marketingsbudget. Zeker met een autosalon in eigen land moet je er gewoonweg helemaal voor gaan. BMW neemt deze stelling ter harte met hun stand op het autosalon van Frankfurt begin volgende maand. Hun stekje van 8,750 m² - ongeveer een voetbalveld en een halfje - bestaat uit twee verdiepingen en een binnencircuit.

Op de benedenverdieping is er uitgebreid de ruimte voorzien voor de 60-tal BMW's die je zal kunnen bezichtigen. Op de bovenverdieping zal je moeten staan om al de premières te zien. Die worden - als we hun concept goed begrijpen - voorgesteld door over het circuit te rijden. In principe zal je dus alsnog de M4 Concept, zij het dociel, over het circuit kunnen zien rijden.

BMW-IAA-Frankfurt-2013-Exhibition

Wat BMW - buiten het circuit - allemaal meeneemt naar het salon van Frankfurt vind je in ons handig overzicht. Na de premières zal het circuit vooral gebruikt worden om continu hun i3 te showen. Tot hij in de stekker moet natuurlijk...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws