Opel Insignia OPC vanaf 45.150 euro

Opel Insinia OPC vanaf 45.150 euro

Met de officiële lancering op de beursvloer in Frankfurt geeft Opel de Belgische prijzen mee van al hun nieuws: de Insignia OPC, de Insignia Country Tourer en de Adam Black/White link.

Beginnen met het belangrijkste, de Adam Black of White link. Niet dus. De Insignia OPC is beschikbaar vanaf 45.150 euro, dat is het belangrijkst. Standaard wordt de OPC voorzien met het adaptieve AFL en verlichtingssysteem met bi-xenon lampen, ook Recaro sportzetels en Brembo-remschijven zitten in het standaardpakket. Onder de kap schuilt de 2.8 liter V6 Turbo met 325 pk en 435 Nm. Daarmee sprint hij in 6.3 seconden naar de honderd, de sedan doet drie tienden beter. De topsnelheid bedraagt 250 km/u, wie kiest voor het OPC Unlimited Pack trekt door tot 270 km/u.

De Insignia Country Tourer is beschikbaar vanaf 38.100 euro. Daarvoor krijg je een 2.0 CDTI onder de kap met vierwielaandrijving en gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Het turboblok brengt 163 pk voort en kan tot 380 Nm in overboost. Wie liever benzine slurpt kan kiezen voor een 2.0 SIDI.

Dan rest ons nog de speciale editie van de Opel Adam. De ene ziet wit, de andere zwart, maar de uitrusting is identiek. Ze krijgen een sportiever chassis, een spoiler op het dak, 17 inch velgen en LED verlichting. Vanaf december zijn ze beschikbaar. De White kost je minstens 14.800 euro, de Black is iets duurder en is de jouwe vanaf 15.300 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws