Lexus NX by will.i.am is best nog een kek karretje

lexus-nx-wiliam_01

Toen Lexus een samenwerking met rapperboy will.i.am aankondigde slaakte onze redactie een gezamenlijke zucht. Het uiteindelijke resultaat in de vorm van deze hevig aangepaste NX ziet er best nog knap uit.

Lexus' nieuwste Crossover kan je bezwaarlijk een grijze muis noemen op het designvlak. Met een body die uit steen lijkt gehouwen staat hij zeker zijn mannetje naast zijn concurrenten. Toch vond will.i.am - je weet wel, de man achter Black Eyed Peas - het een fijn idee om nog iets verder te gaan. Het resultaat is een gigantische bodykit die de NX een nog breder voorkomen geeft.

Recht op Instagram

Vooral de verbrede wielkasten achteraan gaan met de aandacht lopen. Het wordt bijna een karikatuur van zichzelf op wielen. Over wielen gesproken, qua schoeisel kreeg de hippe NX 22-duims velgen met daarachter oranje remklauwen. Verder maken het panoramisch dak en (wit)carbon accenten het geheel af. Opmerkelijkste optie aan de concept is een systeem van camera's rondom die een panoramische foto (of video) kunnen maken en hem meteen naar je telefoon stuurt.

lexus-nx-wiliam_01

Verwacht de NX by william op het autosalon van Parijs. Een productievariant moet je echter niet verwachten.

lexus-nx-wiliam_01
lexus-nx-wiliam_01
lexus-nx-wiliam_01
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws