BMW hangt M2 vol met M Performance-goodies voor SEMA

bmw-m2-performance_04

De BMW M2 beleeft niet enkel zijn werelddebuut op de SEMA, hij wordt ook nog eens volgehangen met onderdelen van de M Performance-cataloog. Het blijft tenslotte een tuningsshow...

Sinds geruime tijd biedt BMW klanten de keuze om ongeveer alles van 114d tot 535d vol te hangen met M Performance-onderdelen. Hoewel de M4 en M2 beide al sportief ogende rakkers zijn, vormen ze geen uitzondering. Voor de SEMA-tuningbeurs in Las Vegas zal BMW die twee laatste uitrusten met nieuw ontwikkelde onderdelen voor die cataloog.

Bij de M2 visualiseert zich dat door zwart gekleurde niertjes in de grille, een zijschort met koolstofvezel vleugel achteraan, een koolstofvezel spoiler achterop en koolstofvezel spiegelkappen. Niets roept namelijk zo hard sportiviteit als koolstofvezel. Interessanter zijn de nieuw ontwikkelde sportophanging en sportuitlaat met geluidskleppen. Binnenin vallen er wederom koolstofvezel accenten te bespeuren en een dikker, met Alcantara, bekleed stuurtje. Volgende lente kan je de onderdelen bestellen bij je lokale dealer.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws