Koop je Tesla nu met Bitcoin

Wie een paar jaar geleden investeerde in Bitcoin zal zich intussen wel rijk gerekend hebben. Weet je niet wat doen met je stijgende munt? Tesla wil tegenwoordig maar al te graag jouw Bitcoin ontvangen.

Nog niet zo lang geleden liet Tesla zelf de waarde van Bitcoin de hoogte in schieten door 1,25 miljard euro aan Bitcoin te kopen. CEO Elon Musk gelooft in de cryptomunt en wilde dat laten zien door erin te beleggen. Sindsdien aanvaardt Tesla de Bitcoin ook als betaalmiddel.

Althans, in de USA, want andere landen moeten nog een paar maanden wachten voordat alle punten en komma's gezet zijn. Elon Musk verklaart verder dat de betalingen die in Bitcoin gedaan worden niet zullen omgezet worden naar traditionele valuta. Ze blijven dus als Bitcoin bestaan. De huidige waarde van één Bitcoin is op het moment van schrijven 47.000 euro, daar kan je al wat Tesla van kopen. Na je aankoop zal je wel moeten hopen dat de virtuele munt nadien niet meer te hard in waarde stijgt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (12)

Plaats een reactie
John 19:47
afbeelding van John

Ransomware en andere criminele feiten worden vaak via Bitcoin transacties verricht. Nu kan je een Tesla kopen met je Bitcoin en opnieuw verkopen voor cash. Criminelen hebben nu dus een mooi witwas-kanaal via Bitcoin

Yannick 08:15
afbeelding van Yannick

ongeveer 10% van BTC is crimineel geld. dat is 100 miljard. In ons gekende fiat geld is dat aandeel zo groot dat je niet in miljarden praat maar in triljoenen. Die argumenten van btc is crimineel zijn gewoon heel kortzichtig. Als je echte crimlnelen wil benoemen kijk dan naar de grootbanken die alles witwassen voor klanten waarvan ze goed genoeg weten dat het crimineel geld is.

Hans Worst 22:47
afbeelding van Hans Worst

Bitcoin stijgen? BTC is de afgelopen dagen gezakt.

this 11:37
afbeelding van this

Wel raar dat ze EV willen promoten omdat het goed is voor het milieu. Maar dan blijkbaar vergeten dat bitcoin een gigantische co2 uitstoot heeft.

Briante 09:46
afbeelding van Briante

Inmiddels wordt meer dan 75% van de energie die gebruikt wordt om BTC te minen gehaald uit duurzame en hernieuwbare energiebronnen. Fiat valuta zijn dus veel vervuilender.

this 09:21
afbeelding van this

Het blijft wel energie die beter kan besteed worden. En daarbij is bitcoin een zeer inefficiënte cryptomunt. Genoeg betere cryptomunten die ze hadden kunnen kiezen.

Adriaan 11:16
afbeelding van Adriaan

En niet vergeten, de compleet lamentabele transactie snelheid van BTC. Ze zitten momenteel aan 7 (ZEVEN) transacties per seconde...

Yannick 08:19
afbeelding van Yannick

binnen 5 jaar is dat opgelost. En daarbij BTC is eerder te vergelijken met goud, ETH is veel capabeler om fiat geld te vervangen. Heel die cryptowereld zit in de beginfase. vergelijk het met Windows 3.1 en de huidige Windows 10... Crypto is nog in die 3.1 fase.

Adriaan 11:14
afbeelding van Adriaan

Ik ben zeker niet tegen cryptocoins hoor :) eerder wat sceptisch, en stel me bij sommige zaken serieuse vragen...

Yannick 15:28
afbeelding van Yannick

niets mis mee en goed maar veel problemen moeten opgelost worden. binnen tien jaar gaat het voor de meeste wel duidelijk worden. net zoals er nu mensen btc kopen aan 50.000k omdat ze eindelijk de toekomst er van zien (en toen hij op 10k stond nog niet) Ethereum is wel een leukere om te volgen en zit volgens mij ook veel meer toekomst in.

Yannick 08:17
afbeelding van Yannick

eet jij vlees? einde verhaal. Uitstoot van de banken wat denk je dat die is?

this 07:47
afbeelding van this

Einde van welk verhaal? We hebben het hier over Tesla.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws