Interieurfoto's nieuwe BMW 5-reeks

Eerder deze week konden we jullie nog iets meer verhullende spyshots tonen van de nieuwe BMW 5-reeks. Menig autoliefhebber kijkt reikhalzend uit naar de release van dit model vanwege zijn sleutelfunctie binnen het gamma van BMW. Nu echter is er iemand in geslaagd om ook enkele foto's te nemen van het interieur. Hoewel nog voorzien van de nodige camouflage kan je toch al enkele fijne details onderscheiden. Vanzelfsprekend zullen er verschillende elementen uit de huidige 7-reeks en 5-reeks GT aanwezig zijn. Duidelijk zichtbaar is dat de tellerpartij niet meer analoog maar digitaal lijkt te zijn. De centrale console met versnellingspook, iDrive en bediening voor radio en klimaatregeling is al volledig zichtbaar.

Andere delen worden nog nauwgezet verborgen gehouden voor onze nieuwsgierige ogen. Welke verrassingen zou BMW hier nog in petto kunnen hebben?

Als toemaatje wist de spyfotograaf ook nog een foto te nemen van de Mini Crossman, die geparkeerd stond naast een andere gecamoufleerde nieuwe 5-reeks.

via WCF

Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
yannick D 10:46
afbeelding van yannick D

wouw! prachtig... haha

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws