Acura NSX krijgt anabool kuur

acura_nsx_dream_project

Zowel uiterlijk als onder de motorkap krijgt deze Acura NSX Dream Project een make-over voor de Sema Show in Las Vegas, Amerika.

De Sema Show is een oer-Amerikaans autosalon waar vooral tuners hun gekste creaties tonen. Soms gebeurt dit samen met de fabrikant om zo een mooi evenwicht te bekomen maar natuurlijk komen er ook wel eens gedrochten uit de diepste diepte. Waar jullie deze Acura NSX Dream Project willen plaatsen laten we volledig aan jullie over. Het is alvast een uitdagende GT3-racer look dat ze voor deze NSX hebben gekozen, waarbij er –hoe kan het ook anders- een gigantische spoiler achteraan is gemonteerd.

acura-nsx-dream-project

Acura is en merk dat we in België niet kunnen verkrijgen via de officiële weg maar is eigenlijk het luxe onderdeel van Honda. Deze specifieke Acura NSX is samen met ScienceOfSpeed, een NSX-specialist, ontwikkeld en is een hommage aan de NSX uit vervlogen tijden. Daarvoor zien we even naar de vijfspaaks Advan GT-wielen die Pirelli Trofeo R rubber heeft. De wagen ligt 2,5 cm dichter bij de grond maar wanneer de baan wat te slecht wordt verhoogt de wagen automatisch.

Binnenin houden Recaro-sportstoelen je op je plek terwijl je de 610 paarden volledig loslaat. Dit is een krachtverhoging van 29 pk en deze cijfers kan je in het oog houden dankzij een display die op het dashboard gemonteerd zit.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws