Acura ZDX-prototype gepresenteerd

Acura beloofde eerder al om zijn gamma gevoelig uit te breiden om het de Duitse concurrenten knap lastig te maken in het segment van de luxewagens. De ingepakte testwagen waarover we eerder berichtten, blijkt dit ZDX-prototype te zijn. Het werd zopas gepresenteerd op het Salon van New York. Je kan de wagen zowat tegenover de BMW X6 plaatsen qua lijnenspel. Het CUV-segment maakt een opgang en daar wil Honda onder de vorm van het Amerikaanse Acura een graantje van meepikken. Hij staat alvast op hetzelfde platform als de Acura MDX. Wat mij betreft mogen ze wat makkelijker te onderscheiden namen bedenken.

bron: LeftlaneNews

 

Acura beloofde eerder al om zijn gamma gevoelig uit te breiden om het de Duitse concurrenten knap lastig te maken in het segment van de luxewagens. De

ingepakte testwagen waarover we eerder berichtten, blijkt dit ZDX-prototype te zijn. Het werd zopas gepresenteerd op het Salon van New York. Je kan de wagen zowat tegenover de BMW X6 plaatsen qua lijnenspel. Het CUV-segment maakt een opgang en daar wil Honda onder de vorm van het Amerikaanse Acura een graantje van meepikken. Hij staat alvast op hetzelfde platform als de Acura MDX. Wat mij betreft mogen ze wat makkelijker te onderscheiden namen bedenken.

bron: LeftlaneNews

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Mel 14:01
afbeelding van Mel

In navolging van de Ssangyong en de BMW is deze Acura wel de mooiste op het eerste zicht.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws