Wij wensen u een Autofantastisch 2012

En op dat gezegde 'autofantastisch' nemen we meteen een patent. Liefste lezers. Jullie waren dit jaar in totaal met 1,2 miljoen, en we wensen jullie dan ook allemaal, een voor een, een enorm prettig eindejaar toe. 2012 ziet er nu al naar uit een goed Autofans-jaar te worden. Met als kers op de taart een gloednieuwe website. Hoewel die nieuwe site niet lang zal overleven, gezien de Maya's het einde van de wereld in 2012 voorspelden.

Geniet van elkaar (uw auto en jezelf) en probeer zo veel mogelijk geld in ontvangst te nemen. Wij zien jullie volgend jaar, morgen dus, graag terug.

Laatst gepubliceerd

Reacties (11)

Plaats een reactie
Yvesw 16:05
afbeelding van Yvesw

Tot morgen allemaal,
en een Autofantastisch 2012! (Patent my ass :p)

Quin 16:09
afbeelding van Quin

Hetzelfde en ben curieus naar de nieuwe website! :)

Wim 13:24
afbeelding van Wim

waar zijn de wensen van patat? :)

Yvesw 13:28
afbeelding van Yvesw

@Wim: Patat heeft drukke taartbakdagen achter de rug gehad en heeft morgen trouwens een feest geregeld voor zijn freundin (= Nog minder tijd).
Bij deze excuseer ik me in zijn naam ;)

Wim 16:08
afbeelding van Wim

haha, excuses aanvaard :p Hij mag gerust koffiekoeken meenemen naar het salon om het goed te maken :)

Techno Patat 14:55
afbeelding van Techno Patat

@wim: Bestellingen moet je maar plaatsen in de Doodle! Ik breng ze mee! Als Yves zorgt voor de Aldi sapjes!!!

OT: Bij deze: Een gelukkig nieuwjaar, veel veilige kilometers en een goede gezondheid gewenst! Andere dingen wens ik mensen niet want ik ben van het principe dat je maar zelf moet zorgen voor wat je wilt ;)! Enkel ongelukken en gezondheid heb je niet zelf in de hand!

Het jaar is weer gevlogen! En we hebben veeel leuke auto's zien langskomen! Dat 2012 een even goed of zelfs beter autojaar mag worden! Zowel voor de liefhebbers, voor de autofans als voor de redactie en reaguurders!

Bij deze mijn doelstellingen voor 2012 (voornemens doe ik ook niet aan mee, ik moet een deadline hebben anders komt het er niet van :D ) :

* Gaan samenwonen met de vriendin
* Naar de <a href="http://www.heicosportiv.de/mainframe.asp?lang=en&e1=210">+200 PK</a> gaan en <a href="http://www.vivaperformance.com/brakes-7/">remmen</a> en <a href="http://www.heicosportiv.de/mainframe.asp?lang=en&e1=212">ophanging</a> opwaarderen
* Een tijd neerzetten op de <a href="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vF5-9OxFV4g">Nord... van minder dan 10 min (Al zal ik dan eens in de weekdag moeten gaan zodat er zoals in het filmpje niet teveel volk is!)

En ohja bijna vergeten, dat we hier nog een paar reactietjes mogen plaatsen hé ;)!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws