Hoe negotieer ik korting bij de dealer?

Nick Murray is naast IT-Manager, youtuber en hondenliefhebber ook een echt autofanaat. Zijn video's over zijn 911 aankopen zijn al geregeld viraal gegaan en vandaag geeft hij ons een inkijk hoe je als gewone sterveling korting negotieert op de aankoop van je nieuwe wagen. Even samengevat: veel surfen, Excels, een snel dealer bezoek, kat uit de boom kijken en niet laten vangen met de extra servicekosten.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:35
afbeelding van Techno Patat

Of zoals ik het doe: een auto kopen en er gewoon van genieten. Niet zitten rekenen en zoeken naar die laatste halve euro want daar gaat er voor mij al veel van het plezier verloren, als je constant denkt aan dit die je zoveel gekost heeft, en dat die zoveel kan kosten,...
En als je het toch moet doen omdat je het maar net kan betalen moet je eigenlijk geen Porsche kopen :-). Ik ben opgevoed met het idee dat als je iets 'leuks' geen 2x zou kunnen kopen, dan koop je het beter niet ;-)! Die buurman waar je indruk op wilt maken kan je met het geld dat je uitpaart een paar weken per jaar minder zien door op reis te gaan met dat geld :D.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws