Fiat Panda en Freemont Cross'en in Genève

fiat-panda-cross-2014-geneva

Extra plastic, daarmee kan je de Panda Cross het best samenvatten. De Freemont krijgt ook kunststof beschermonderdelen, al lijken ze daar iets discreter te zijn toegevoegd. Maak kennis met het Cross-aanbod van Fiat.

Fiat had een kleine tien jaar geleden al een Panda Cross in het gamma zitten. Deze Panda Cross gaat iets verder, er wordt ook een Terrain Control-besturing aan toegevoegd, zodat je de vier wielen kan laten aandrijven indien nodig. Verder heeft de Panda het vooral van de kunststof onderdelen. Ook de achterlichten en dakrails werden aangepast op deze Cross-versie.


fiat-panda-cross-2014-geneva


Amerikaanse Freemont

Dat de Freemont werd afgeleid van de Dodge Journey, hoeven we niet meer te vertellen. Die Amerikaan kreeg een Crossroad-versie en dan was het eenvoudig om die versie ook voor de Fiat Freemont aan te bieden. Hij krijgt namelijk ook de zilverkleurige toetsen in de bumper, sideskirts die er wat ruiger uitzien, een zwarte grille en dikke 19 inch wielen. Onder de kap zitten twee diesels, een 2.0 JTD met 140 pk of 170 pk. De ene is enkel beschikbaar met voorwielaandrijving, de andere met zowel een automaat als vierwielaandrijving.

fiat-freemont-cross-2014-geneva

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws