Elektrische DeLorean DMC-12 komt er in 2013

Een oldschool merk met gloednieuwe technologie, het moet lukken. Het Texaanse DeLorean Motor Company kocht een tijdje geleden al alle rechten en onderdelen op van de constructeur en wil meer dan enkel oude modellen oplappen. Ze vernieuwden niet enkel de DMC-12, ze zijn ook volop bezig met de ontwikkelingen van een elektrische variant. Die variant wordt ontwikkeld in samenwerking met het bedrijf Epic EV. Het resultaat van die samenwerking tonen ze in een eerste prototype.

Wat de specificaties of kenmerken zijn geven ze nog niet mee, wat we wel weten is dat de wagen in 2013 volgens de plannen productieklaar zal zijn. Dat het verder gaat dan enkel een nieuw blok mag zich wel duidelijk stellen binnenin, waar zelfs een iPhone connectie werd voorzien.

Via Autoblog.com

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Sven 19:50
afbeelding van Sven

Benieuwd of hij 88 mph haalt :)

Wim 19:54
afbeelding van Wim

haha, auch ;)

Techno Patat 19:54
afbeelding van Techno Patat

Tof dat ze dat doen, maar doe het dan rond een retro model! Een beetje zoals met alle nieuwe versies van oude auto's (SLS AMG, mustang, challenger, etc etc)

Nieuwe dingen in de oude stoppen vind ik niet zo leuk eigenlijk! Stap je in een DMC heb je veel respect van mijn kant, plug je dan je iPhone is ga ik beginnen gooien met dingen!!

Kenny 19:59
afbeelding van Kenny

Hier vrees ik een beetje voor. Enerzijds past een elektrische versie wel in het futuristische concept van de DMC, en anderzijds doet het er net afbreuk aan vind ik. Hoewel de originele V6 ook niet echt een succes was destijds...

gtike 20:24
afbeelding van gtike

if it realy goes back to the future, I want one !

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws