Deze supercar van 110.000 euro koop je in supermarktketen 7-Eleven

neon-genesis-eva-7eleven_01

Een supermarktketen die 'supercars' verkoopt, dat hebben we nog niet in België. In de Japanse 7-Eleven kan je vanaf 14 november geld bieden voor deze Mitsuoka die een anime-laklaag kreeg. Beginprijs ligt op een stevige 111.500 euro.

In augustus besloot de 7-Eleven winkelketen om 25 gelimiteerde standbeeldjes te verkopen van de animatieserie Neon Genesis Evangelion (wij hebben er ook nog nooit van gehoord). De kostprijs van 12.000 euro per beeld leek de fans niet tegen te houden, want binnen de 2 minuten waren ze de deur uit. Een winkelketen zou geen slimme winkelketen zijn als ze geen geld roken uit dat zaakje. Tijd dus om iets groter in te zetten.

Die inzet komt er in de vorm van deze Evangelion Orochi supercar, een Mitsuoka die beschilderd werd door Ikuto Yamashita, een tekenaar van de animatieserie. Eéntje werd er maar gemaakt en ze vragen een prijs van zo'n 111.500 euro. Moesten meer mensen geïnteresseerd zijn, dan doen ze een lekkere ouderwetse loting. Of iemand moest natuurlijk enkele duizenden euro's meer onder de toonbank schuiven.

neon-genesis-eva-7eleven_01

O ja, nog wat autonieuws: de Mitsuoka heeft een V6 achterin liggen met 233 pk en 328 Nm koppel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws