Honda HR-V krijgt prijskaartje: vanaf 21.990 euro

honda_hr-v-2015_11

Honda laat de HR-V los op de Belgische markt. De crossover staat bij je dealer vanaf 21.990 euro. Voor dat geld krijg je de 1.5 benzine in Comfort-niveau met 130 pk en manuele zesbak.

De prijslijst voor Honda's kleinste SUV is betrekkelijk eenvoudig opgesteld. Je kan kiezen tussen bovenvermelde 1.5 benzinemotor met 130 pk of de 120 pk sterke 1.6 CDVi met 120 pk.

Daarnaast biedt Honda drie uitrustingsniveau's aan, elk met hun eigen specifieke standaarduitrusting. Zo is er het Comfort-niveau, maar kan je ook kiezen voor 'Elegance' (+1.800 euro) of 'Executive' (+4.700 euro). Die laatste twee zijn er in combinatie met de 1.5 benzinemotor ook met een automatische CVT-versnellingsbak (1.300 euro)

honda-hrv-2015-pricelist

Ook de optielijst is even kort als ze breed is; als opties zin er metaalkleur (600 euro) en Honda Connect navigatie (op Elegance, 700 euro).

honda-hrv-2015-pricelist

Laatst gepubliceerd

Reacties (27)

Plaats een reactie
Marc nachtergaele 21:11
afbeelding van Marc  nachtergaele

Van zodra de HR V te koop is zal ik de auto kopen

luc descamps 09:24
afbeelding van luc descamps

sta klaar om hem te kopen , mooie suv , kwaliteit 100% betrouwbaar , kanervan meespreken !!

Marc nachtergaele 11:42
afbeelding van Marc  nachtergaele

Ik rij reeds 34 jaar met Honda en weet ondertussen dat het zeer goeie auto' s zijn. Weinig problemen, de motor start altijd bij koud weer.

mil 22:05
afbeelding van mil

Ik heb altijd Honda gehad van 1973 tot 2014 maar ze zijn nu hopeloos achterop geraakt. Waarom is Honda weer eens zo dom om niet de 1.5 turbo benzine in deze wagen te leggen? Die diesel is alweer achterhaald en de toekomst is kleine turbo benzine motoren. Honda heeft ze waarom niet gebruiken. Jammer anders was ik opnieuw klant want Honda's vallen nooit in panne.

Ghislain 08:06
afbeelding van Ghislain

Klopt Mil, en in combinatie met een CVT is de snedigheid wel heel ver te zoeken. Spijtig, de HR V zou een topper geworden zijn.

Roelants 11:46
afbeelding van Roelants

eens een Honda altijd een Honda 100% betrouwbaar

ludo cardon 06:37
afbeelding van ludo cardon

Al 32 jaar zeer tevreden van Honda, m'n CRV is bij 9 jaar dus wie weet in 2016 mss een HRV.

Martin Bekaert 02:48
afbeelding van Martin Bekaert

Honda had beter hier in europa ook de 1.8 voorzien,een HRV met iets meer power

roose johan 21:19
afbeelding van roose johan

Ik kijk er naar uit zeker met panoramisch dakrij nu met jazz met open dak heerlijk

petra 19:57
afbeelding van petra

ik wil mij een Honda RHV aanschaffen, ben niet zeker kan er iemand mij meer info geven .
Ik heb hem wel al gezien , van binnen is hij wel heel mooi .
Mooi afgewerkt , maar ik heb nog nooit met Honda gereden .

mil 22:02
afbeelding van mil

waarom is Honda weer eens zo dom om niet de 1.5 turbo benzine in deze wagen te leggen? Die diesel is alweer achterhaald en de toekomst is kleine turbo benzine motor. Honda heeft ze waarom niet gebruiken. Jammer anders was ik opnieuw klant.

Ronald 09:10
afbeelding van Ronald

Waarom geen 1.5 vtec turbo? Eerst de begint de aandacht en verkoop met een normale motor met voldoende pks, nadien, na een jaar of zo, wat extra persaandacht voor het model door de turbo-versie te lanceren. Kwestie van de verkoop op peil te houden zodat de productiehoeveelheid stabieler blijft. ( dit doen de duisters al jaren: hun meest potente versies pas lanceren als het model op de laatste benen loopt) Is 130pk benzine of 120pk diesel niet voldoende voor wagen van dit formaat in ons wegennet dat bijna dichtgeslibd is?

Daniël 11:01
afbeelding van Daniël

De HRV wordt duidelijk niet in de markt gezet als sportwagen, de aangeboden motoren lijken mij dan ook te volstaan.

Ghislain 19:05
afbeelding van Ghislain

Het hoeft ook geen sportwagen te zijn maar met een cvt-automaat is hij niet alleen lawaaierig bij het accelereren maar ontzettend traag. Bij constante snelheid is de motor geruisloos. Het zal inderdaad wachten zijn op een turbo versie met hopelijk een moderne
7-traps automaat.

JM 20:07
afbeelding van JM

Heb hem besteld. Wel lange wachttijd. Niet te verkrijgen voor mei 2016 :-(

Hans De Burchgraeve 09:54
afbeelding van Hans De Burchgraeve

Wij hebben er eentje bested vorige week, de 1.5 benzene executive , krijg hem in januari 2016.

Petra 20:35
afbeelding van Petra

Ik zelf heb mij een nieuwe Hrv automatic gekocht , heb zelf nog nooit met Honda gereden . Op goede aanrader van m'n vriend .

Sunnybeam 21:54
afbeelding van Sunnybeam

Wij hebben hem ook besteld. Is de Executive diesel geworden. Bijna een Qashqai gekocht maar we blijven Honda toch trouw na meer dan 20 jaar rijplezier. Levering zal ook ergens mei 2016 zijn.

Hans. 23:31
afbeelding van Hans.

ben zeer tevreden met honda rijd nu een honda civic coupe 1700 heb hem vijftien jaar vervanging alleen een distrebutie riem dus geen kosten gehad ben wezen kijken naar de hrv en er een proefrit mee gemaakt geweldige auto zeer geruesloos en snurkt als je hem op zijn staart trapt geen snelheidsmonster maar een geweldige gezinsauto

Peter Maris 20:47
afbeelding van Peter Maris

Heb deze al besteld in aug 2015 een diesel executieve levering weeral uitgesteld nu in maart 2016

Glenn 07:25
afbeelding van Glenn

Blijkbaar een combinatie van hoge vraag, beperkte productie voor europa en problemen in de fabriek in Mexico waar de HR-V wordt geassembleerd. Logistiek en assemblage kwaliteit laten het af en toe afweten bij die Mexicanen.

Freddy D 14:24
afbeelding van Freddy D

Had eerst een HRV Elegance 1.5 MT, maar ben uiteindelijk overgestapt naar de HRV Executive, eveneens een 1.5 MT (benzine en handgeschakeld). Jammer genoeg is de levering pas voorzien in november 2016. Ben reeds sedert 1980 eigenaar van een Honda, momenteel rij ik met een Civic en mijn vrouw met een 1.4 Jazz. Waarom? Honda is the best!!! De HRV wordt inderdaad in Mexico gebouwd maar dan wel onder Japanse supervisie en de kwaliteit van Honda blijft gegarandeerd. Mexicanos, un poco màs rapido para Europa, por favor. Gracias!

guy cools 11:13
afbeelding van guy cools

Wij bestelden onlangs de HR-V Executive met diesel en handgeschakeld. Wij kozen hem wegens de foutloze afwerking en een uitstekende reputatie qua geen defecten. Dit wordt onze derde Honda.
Wachten tot oktober 2016. Er is een nieuwe productielijn opgestart in Japan om de vraag te kunnen volgen. Bijna 50% van de verkoop zou de HR-V zijn. En volgens onze info (Honda) zou de Executive altijd in Japan gebouwd worden.
We hebben hem test gereden en vonden eerst de achterophanging nogal hard. Maar eigenlijk is die OK. Zal wel wennen worden aan de vele nieuwigheden. Het panoramisch dak is fantastisch! En wij hoeven geen sportwagen al heeft Honda wel een beetje die reputatie.

Carlos Ramos 09:01
afbeelding van Carlos Ramos

Uiteindelijk toch voor de HR-V Executive gekozen.
Is nu al mijn derde honda en bijna nooit in de garage gestaan,zeer tevreden over.
Nog snel besteld voor 1 mei want de prijs ging met 1100€ omhoog.
Jammer nog wachten tot oktober-november.
Had hem graag nog in de zomer gehad,lekker met airco,nog nooit met een airco gereden.

Timmers Roger 10:04
afbeelding van Timmers Roger

Wij hebben ook een HR-V Executive cvt benzine gekocht in januari de levering is voorzien pas eind september veel te lang wachten vind ik ,

Kenny van hoecke 17:31
afbeelding van Kenny van hoecke

Rijd al 10 jaar met een Honda Civic niet kapot te krijgen.
Eens een Honda altijd een Honda en als je er nog geen hebt aarzel niet om 1tje te kopen je zal er zeker niet mee in zak en as zitten geloof me Honda power forever en ps de nieuwe hrv is echt top wordt de volgende

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws