Er wordt gewerkt aan Range Rover Evoque 2.0

range-rover-evoque-spy

De kleinste van het Range Rover gamma krijgt een opvolger, deze gaat breder zijn voor extra ruimte binnenin deze premium cross-over.

Een testwagen van de Range Rover Evoque mk2 is gespot tijdens het testen op de openbare weg. De wielbasis van de wagen is ongewijzigd maar de wagen oogt wel breder dan de eerste versie van de Evoque. Uitgeklopte wielkasten en een vergrote grondspeling wijst op een aangepast chassis en de plattere achterbumper geeft de Evoque een compacter uiterlijk achteraan. Door de camouflage vooraan de wagen kan je gerust stellen dat heel wat vormen worden overgenomen op het productiemodel.

range-rover-evoque-spy

Het is wel duidelijk dat Range Rover geen al te drastische veranderingen gaat toepassen en de lijn van de nieuwe Velar doortrekt in het ontwerp van de nieuwe Evoque. Motorisch zal de wagen beschikken over zowel diesel als benzine viercilinders die betere prestaties verzekeren in combinatie met een zuiniger verbruik en minder uitstoot. Voor de nieuwe Range Rover Evoque zullen we nog moeten wachten tot 2019.

range-rover-evoque-spy
range-rover-evoque-spy

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws