Infiniti op basis van Nissan GT-R komt er niet

Hoewel het een niet zo gek idee lijkt om de twin-turbo V6 van de Nissan GT-R over te planten in een Infiniti-sedan, worden de geruchten daarover door de Nissan-verantwoordelijken ten stelligste ontkend. Het zou een goede concurrent geweest zijn voor de vlaggenschepen van de BMW 7-reeks en de Mercedes S-klasse. Jammergenoeg gooit de crisis de plannen van Infiniti danig in de war. De Infiniti-dealers gaven aan dat de klanten meer gediend zouden zijn met een middenklasser die in groot volume kan worden geproduceerd. Deze feedback leidt dan weer tot geruchten dat ze bij Infiniti aan een nieuwe luxueuze middenklasser werken, te vergelijken met de BMW 5-reeks.

bron: WorldCarFans

Hoewel het een niet zo gek idee lijkt om de twin-turbo V6 van de Nissan GT-R over te planten in een Infiniti-sedan, worden de geruchten daarover door de Nissan-verantwoordelijken ten stelligste ontkend. Het zou een goede concurrent geweest zijn voor de vlaggenschepen van de

BMW 7-reeks en de Mercedes S-klasse. Jammergenoeg gooit de crisis de plannen van Infiniti danig in de war. De Infiniti-dealers gaven aan dat de klanten meer gediend zouden zijn met een middenklasser die in groot volume kan worden geproduceerd. Deze feedback leidt dan weer tot geruchten dat ze bij Infiniti aan een nieuwe luxueuze middenklasser werken, te vergelijken met de BMW 5-reeks.

bron: WorldCarFans

Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws