Dit is de Lamborghini SUV: Het Lamborghini Urus concept (Gelekt)

Hij haalde zijn lancering net niet. Daags voor de officiële voorstelling op het autosalon in Peking kunnen de Italianen hun beelden niet binnenshuis houden. Dit zijn de eerste beelden die lekten van het SUV-concept van Lamborghini waar al zo lang over gesproken wordt. Later, allicht morgen, zullen we veel meer weten over dit concept. Op het eerste zicht lijkt dit vooral naar de Range Rover Evoque te gaan, al zal het prijskaartje van de Urus wel een veelvoud zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Quin 17:10
afbeelding van Quin

Waarom lekken die dingen toch steeds in de autowereld? Niet dat we daarover moeten klagen, maar vreemd is het wel :).

Anyway, zoiezo al geen fan van die premium SUVs en ik zal er ook geen worden door dit concept. Achterkant is proper, maar vooraan en in profiel ziet een Lamborghini in SUV-vorm er gewoon vreemd uit.

Yvesw 17:15
afbeelding van Yvesw

@Quin: Er worden embargo's gelegd op deze zaken, maar de verspreiding van media is zo gigantisch dat er amper rekening mee wordt gehouden. Want geef nu toe, Lambo kan er nooit achter komen wie de eerste was met het tonen van de foto's. Elke website, van auto tot nieuws, heeft de foto's al gepost... :p
Dit heeft natuurlijk wel het nadeel dat sommige merken op een gegeven moment gaan zeggen: "En nu is het genoeg!" Waardoor de journalisten op hun (op z'n Antwerps) "kas kunne kloppe" tot iets daadwerkelijk wordt voorgesteld... Maar op dit moment genieten fabrikanten nog te hard van deze "gratis" reclame ;)

Techno Patat 17:37
afbeelding van Techno Patat

Ik vind de achterkant net lelijk! Precies een FF kont te hoog op zn poten! De voorkant is cava maar het heeft niet veel over! Ik ga passen voor deze lambo!

Yvesw 17:59
afbeelding van Yvesw

@Patat: De achterkant is inderdaad euhm... reusachtig... Hier zie ik inderdaad de voetbalvrouwen geen bak make-up in de koffer laden...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws