Bezoektip: 75 jaar Porsche in Autoworld

75 jaar Porsche in Autoworld Brussel dakar

Het moet gezegd, Porsche België en Autoworld hebben iets mooi in elkaar gestoken. Nog tot 25 februari kan je Brussel wegdromen van meer dan 60 exclusieve Porsches, met een verhaal.

De tentoonstelling is opgedeeld in zes aparte line-ups: Unseen, Art, 911 60th, Heritage, Motorsport en Dakar. Vooral "Unseen" is wat ons betreft een aangename verrassing. Daar gaan ze op zoek naar conceptcars die uiteindelijk productievarianten hebben geïnspireerd. Negen nooit eerder in België geëxposeerde Porsches zijn overgebracht uit Stuttgart. Verder is de rij van acht 911's de moeite waard om te vermelden. Porsche heeft van elke generatie 911 een uitzonderlijke versie weten te bemachtigen.

75 jaar Porsche in Autoworld Brussel

Er zijn niet alleen auto's te bewonderen. De wereldberoemde Belgische tekenaar Vexx bracht "zijn" Porsche Vision Gran Turismo mee. Fotograaf Bart Kuykens kreeg op zijn beurt een hele muur om te vullen met zijn werk. Porsche-fanaat en regisseur Michaël R. Roskam mocht zich dan weer bezighouden met zijn liefde voor autoraces en Porsche in beeld te brengen.

De Porsche tentoonstelling loopt nog tot 25 februari 2024 in Autoworld Brussel. Een ticketje Autoworld kost je 17 euro (9 euro voor kinderen) en ze zijn 7 dagen op 7 open.

75 jaar Porsche in Autoworld Brussel

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws