Huiver: Alfa Romeo Stelvio limousine mét vleugeldeuren!

Alfa Romeo Stelvio limousine

Dat Amerikanen een eigen concept van "smaak" hebben, wordt nog maar eens bewezen met deze tot limousine omgebouwde Alfa Romeo Stelvio. Zou jij hier 90.000 euro voor over hebben?

Larger then life, dat is weleens de leefwijze van een groot deel van de Amerikanen. Stel dat je echter niet vervoerd wil worden in een saaie limousine? Wel, dan is een Alfa Romeo Stelvio limousine misschien wel het antwoord. Toch?

Mamma mia!

Hoewel het niet officieel is bevestigd, zijn we er vrij zeker van dat deze Stelvio limo niet door Alfa Romeo zelf in elkaar werd gestoken. Hoogstwaarschijnlijk ging een vlotte metaalsnijder aan het werk om een Stelvio door twee te snijden om er dan een metertje of 5 aan extra metaal tussen te pleuren. Hoewel de pasvorm op de foto's wat te wensen over laat, krijg je wel een vleugeldeur à la Tesla Model X!

Alfa Romeo Stelvio limousine

Ach, als je de buitenkant al een aanfluiting vindt van Italiaanse design, dan kijk je beter niet naar het interieur. Binnenin namelijk geen verfijnde materialen, wel kitsch zoals je die al sinds de jaren 90 tegenkomt in feestlimousines op Amerikaanse bodem. Wie gehoopt had dat de lekker V6 nog het één en ander recht zou trekken, deze Stelvio limousine teert op een 280 pk sterke viercilinder. Kostprijs van deze creatie? Zo'n 90.000 euro. Straffer nog: de zoekertjeswebsite heeft al een koper gevonden.

Alfa Romeo Stelvio limousine

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws