Lumga Design laat BYD Dolphin er minder uitzien als generische koelkast

BYD Dolphin Lumga Design

Best onder de indruk van de prijs en specs van zo'n BYD Dolphin maar begin je spontaan te geeuwen als je het design ziet? Dan heeft Lumga Design de oplossing voor je! Nu ja, een deel van de oplossing.

Soms hebben auto's een extra zetje nodig om hun schoonheid naar buiten te brengen. Denk maar aan setje fraaie velgen of net wat sportievere bumpers. Dat is voor de BYD Dolphin niet anders. Want geloof het of niet, er zitten heus wat knappe designlijnen aan deze Chinese budget-EV die het recent nog tot gezinwagen van het jaar schopte. Lumga Design zet die schoonheid nu extra in de verf.

Accentueren

Welke magie de Thaise tuner daarvoor uit zijn hoed haalt? Een gekend snuifje. Te beginnen met een bredere voorbumper voor een sportievere look en een aangepaste zijschort die de diagonale accentstreep van de Dolphin extra in de verf zet. Afwerken doet Lumga Design tenslotte met een stoerdere achterbumper en grotere spoiler bovenop. Oogt de Dolphin daardoor beter? Wij vinden van wel. Al blijft het stuk tussen de koplampen wat ouderwets ogen.

BYD Dolphin Lumga Design

Zoals het trouwens wel vaker gaat bij elektrische auto's, spitst Lumga Design zich enkel toe op uiterlijke opsmuk. Onder de kap verandert er dus niets aan de maximaal 204 pk sterke Dolphin met batterij van maximaal 60,4 kWh. Interesse in deze bodykit? Wel, iets zegt ons dat deze kit niet helemaal EU-conform is. Anderzijds, we zijn je moeder niet, dus gewoon lekker doen als je daar zin in hebt!

BYD Dolphin Lumga Design

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws