Deze Tesla Model 3-bodykit is de coolste manier om je leasefirma boos te maken

Tesla Model 3 Liberty Walk 2024

Ben je al uitgekeken op de looks van je Tesla Model 3? Dan heeft Liberty Walk een oplossing voor je klaar, en nog geen klein beetje. Die tuner heeft een bodykit voor de EV in zijn catalogus gezet, compleet met wielkastverbreders en verlagingsset… Dus wat denk je: zou je leasefirma ermee kunnen lachen?

Zeg je “Liberty Walk”, dan gaat het bloed van menig purist al koken. De Japanse tuner houdt zich namelijk het liefste bezig met het opfokken van iconische en stiekem best zeldzame supercars. Zo kleedde het bedrijf een paar jaar terug een Ferrari F40 aan alsof het een Japanse ricer was en na flink wat commentaar deed het dat kunstje nog eens over met een heuse Lamborghini Countach. Nu is het echter tijd voor iets anders… Iets helemaal anders.

Tesla Model 3 + 7.250 euro

Liberty Walk heeft namelijk een bodykit aan zijn gamma toegevoegd voor niks minder dan de Tesla Model 3. Dat dat een doordeweekse EV is, wil daarom echter niet zeggen dat de Japanners het rustiger aan doen. Zo bevat de kit bevat niet alleen nieuwe bumpers en een ducktail-spoiler, maar ook heuse wielkastverbreders. Die moeten plaats maken voor een aanzienlijk dikker setje velgen die voor de gelegenheid ook een stuk dieper in de koets verzonken zitten. Om deze look te verkrijgen, raadt Liberty Walk luchtophanging aan en ze geven ook doodleuk mee dat je in delen van het originele koetswerk zal moeten snijden om je Tesla zo laag bij de grond te krijgen… ’t Is maar dat je op de hoogte bent van het feit dat je naar je waarborg kan fluiten, voor het geval je je Model 3 least.

Tesla Model 3 Liberty Walk 2024

De tuner kleeft meteen ook een prijskaartje op de bodykit en daarop staat 7.920 dollar te lezen — omgerekend zo’n 7.250 euro. Liberty Walk levert dan ook enkel rechtstreeks naar de VS maar geen nood, want hier in België zou je via partners ook aan hun spulletjes moeten kunnen geraken. Vraag het maar eens na bij je lokale tuningshop, als zoiets je ding is.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws