Koop meest extreme Mercedes SL van Autoscout24! (dit kost hij)

Mercedes SL tuning autoscout24

De Mercedes SL, een luxecabrio voor de rijken der aarde die verfijning boven sportiviteit verkiezen.... of om je tuningnoden op bot te vieren, dat kan blijkbaar tegenwoordig ook. Maak kennis met de meest extreme SL op Autoscout24!

Beeld je even in: het is 2005, je komt thuis van werk (of school) en je start je Playstation 2 op om een potje Need For Speed Most Wanted te spelen waarin je een extreem getunede Mercedes SL over de straten van Rockport stuurt. Wel, die zeemzoete herinnering kan je nu ook in het echt beleven!

Extra performance

In Sleidinge (op een steenworp van Gent) staat deze unieke Mercedes SL 350 te koop. Een SL die werd aangepast om er uit te zien als een SL 55 AMG en daarna nog drie niveaus hoger werd getild. Er is een bodykit met splitter, diffuser en spoiler die niet zou misstaan in Need For Speed en er is een stickerset die niet zou misstaan in, euhm, Need For Speed. Het interieur krijgt een aangepast dashboard met een verticaal scherm dat zo uit een nieuwe generatie SL lijkt te komen.

Mercedes SL tuning autoscout24

Met 20 jaar en 208.000 km op de teller koop je geen nagelnieuwe Mercedes, al liggen we daar op de redactie niet wakker van. Volgens de eigenaar heeft deze unieke SL dankzij een chip 310 pk en krijg je ook een aangepaste ophanging van KW. Sterker nog, deze auto kan in zijn huidige vorm zonder problemen door de keuring!

Koopje?

Voor een unieke SL moet je wel iets over hebben natuurlijk - ook al is 'ie 20 jaar oud. De eigenaar vraagt 30.000 euro en da's vlot 50% meer dan wat je kwijt bent voor een exemplaar in originele staat. Nu ja, om het met de woorden van de eigenaar te zeggen: "Mensen die denken dat ze deze kunnen kopen voor de prijs van een originele, die zijn er aan voor de moeite. Deze is daarmee niet vergelijkbaar."

Mercedes SL tuning autoscout24

Wat vinden jullie? De ultieme Need For Speed bak? Of eentje om te laten passeren? Laat het weten in de reacties en bekijk HIER zelf het zoekertje.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws