Dacia maak alsjeblieft deze nieuwe Logan MCV [RENDER]

Dacia Logan MPV station 2024 render

Dacia zit in een stevig modellenoffensief, met een nieuwe Sandero, Duster, recent opgefriste elektrische Spring en een op til staande Bigster. Sinds kort ontbreekt er echter een stationwagen in de line-up. Jep, het is tijd om de Logan MCV terug te brengen...

Stap je vandaag de Dacia-dealer binnen op zoek naar een praktische stationwagen, dan verwijzen ze je met plezier richting de Jogger, een "stationcrossover" met de binnenruimte van een klein schiereiland. Alleen is het samen met de vernieuwde Duster meteen ook de duurste nieuwe Dacia van het moment. Er is dus nog ruimte onderin voor een budgetstation.

15.000 euro

Die had Dacia trouwens tot voor kort in zijn gamma. Je weet wel, de Logan MCV. Een auto met de minst sexy naam sinds de Fiat Fistel (NVDR: Die heeft nooit écht bestaan), maar wel een dijk van een betaalbare station. Misschien is het dus wel tijd om die Logan MCV terug te brengen, om het gat tussen Sandero (11.990 euro) en Jogger (18.950 euro) op te vullen. Stel je even voor, een stationwagen voor 15.000 euro met onderstaande looks? Ons zou je niet horen klagen!

Dacia Logan MPV station 2024 render

Voorin kan de Logan MCV de aandrijflijnen van de Sandero overnemen. Omdat het hier over een budget-station gaat is er daardoor geen plaats voor hybridekracht. Denk in zijn strafste variant aan een 110 pk en 200 Nm sterke 1-liter driecilinder turbobenzine. Meer dan genoeg, voor dagelijks gebruik.

Wat vind jij? Moet Dacia terug een Logan MCV in productie nemen?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws