Lamborghini Estoque concept gespot in Duitsland

Er mag dan al geen zekerheid bestaan over het feit of Lamborghini haar vierdeurscoupé daadwerkelijk in productie zal nemen, hij is er wel zeker klaar voor. Dat bewijst deze spyfoto die genomen in het Duitse Keulen. Kijk je goed, dan zie je dat de concept niet voorzien is van nummerplaten. Dat zou kunnen wijzen op het feit dat de mensen van Lamborghini misschien bezig zijn met het voorbereiden van promotiemateriaal voor dit nieuw model.  Vorig jaar in oktober werd de Estoque concept voorgesteld op het autosalon van Parijs. Kort daarna kwam het nieuws dat het model geschrapt zou worden vanwege de economische crisis. Enkele maanden later, in maart, werd door Lamborghini bericht dat ze nog niet definitief hadden besloten wat aan te vangen met de Estoque.

Stellend dat een vierdeurs coupé zeer goed zou passen in hun huidige modellengamma leken ze eerder wel klaar te zijn om tot productie over te gaan. De Estoque zou als rechtstreekse concurrent voor wagens als de Aston Martin Rapide, Porsche Panamera en misschien wel de

Bugatti 16 C Galibier op de markt gaan komen. Allemaal vierdeurs coupés die elk één voor één superprestaties trachten te koppelen aan hoogstaand comfort voor vier volwassen inzittenden.


lamborghini Estoque

Meer nieuws volgt zonder twijfel snel!

via exoticsonroad

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
PieterA 18:48
afbeelding van PieterA

Uitbrengen die hap!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws