Zomer! Koop Lamborghini zwemshort voor "amper" 475 euro

Lamborghini zwembroek

Het is volop zomer, waardoor de jetset en masse richting de Franse Rivièra trekt. Omdat de rijken der aarde moeilijk kunnen zonnebaden met een zwemboxer van Nabaiji, heeft Lamborghini nu de oplossing. En dat voor amper 475 euro!

Het is een publiek geheim dat sommige automerken massa's poen verdien met kledij. Zo gaat de mythe de ronde dat Ferrari eigenlijk meer verdient aan kleding dan aan de auto's. En wat Ferrari kan, dat moet Lambo ook kunnen, toch?!

Geen actieve spoiler

Omdat de zomer volop aan de gang is, maakt Lamborghini met trots de samenwerking met Orlebar Brown wereldkundig. Da's geen nobele onbekende in zwembroekland, want eerder werkte het Britse merk al samen met Morgan voor een unieke Super 3. Deze keer maak het zwembroekmerk dus de overstap naar Italië... om peperdure zwembroeken voor Lamborghini te ontwerpen.

Lamborghini zwembroek

Nu ja, ontwerpen. Voor 475 euro zou je op z'n minst denken dat de zwembroeken van Lambo actieve spoilers zouden hebben. Helaas pindakaas. De duurste zwembroeken zien er vrij generisch uit - sorry Lamborghini. Gaan we eens stapje lager op de ladder, dan zien we voor de luttele prijs van 346 euro zwembroekjes met het typische hexagoon-motief van Lamborghini. Ach, het is al iets beter, en dat voor minder geld!

Maak de look compleet

Ben je toch eenmaal aan het shoppen bij Lambo, dan kan je de look compleet maken (wat is dit hier plots, designfans?) met een linnen hemdje van 416 euro. Omdat je liever je peperdure kleding niet vol zand wil hebben, kan je tenslotte nog een strandhanddoek van Lamborghini op de kop tikken. Die kost je nog het minst van al, 175 euro. Of anders gezegd, voor een luttele 1.000 euro ben je gesetteld om een dagje te gaan pootje baden In Monaco.

Lamborghini zwembroek

Geef toe, als we het zo zeggen klinkt het bijna gratis...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws