Petjesvolk opgelet: BMW X3 krijgt M Performance Parts

BMW X3 Met M Performance parts belgie

Heb je het gevoel dat je nieuwe BMW X3 met instagram handle op de achterste zijruit nog wat meer nodig heeft? Dan heeft BMW de oplossing voor je! Want voortaan zijn er M Performance parts beschikbaar. Niets schreeuwt meer sportiviteit dan een joekel van een spoiler op je SUV met dieselmotor voorin.

Vooreerst: Ja, we weten ook dat het gros van de huidige X3 klanten niet voor de diesel gaat. Meer nog, de plug-in kan je met z'n 300 pk bezwaarlijk traag noemen. Nog sterker, de X3 M50 met 400 pk is al helemaal geen doetje. Of de X3 echter nood heeft aan expressieve BMW M opsmuk dat eerder thuishoort op een M4 of M5? Dat is een ander verhaal. Niet in het minst omdat BMW spreekt over "authentieke raceflair". Juist ja.

Ook meer performance?

Smaken, kleuren en persoonlijke voorkeur: het is niet aan ons om er over te oordelen. Daarom kan je per direct wat extra uiterlijk vertoon bestellen voor je nieuwe X3. Het gaat dan over massieve 22-duims velgen, een diepere splitter vooraan, koolstofvezel spiegelkapjes en een absolute joekel van een spoiler achterop. Heb je toevallig de X3 M50i op je oprit staan, dan kan je ook nog voor koolstofvezel tipjes gaan die passen over de vier uitlaten.

BMW X3 Met M Performance parts belgie

Wil je helemaal duidelijk maken dat je bent gaan shoppen bij M Performance? Dan kan je ook nog een zwarte sticker op de flank plaatsen met het "M Performance"-insigne. Had je graag ook wat extra performance of een aangepakte ophanging? Helaas pindakaas! Want het blijft hier puur bij uiterlijke opsmuk. Ach, die spoiler zal zonder twijfel de topsnelheid wel wat verlagen...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws