Officieel: Ford Fiesta facelift

Morgen heeft Ford half Amsterdam ingepalmd om haar nieuwe technologieën voor te stellen. Zes nieuwigheden worden er voorgesteld, wij denken aan de Ford Mondeo als grootste nieuwigheid. Deze Ford Fiesta facelift gaat de grote meute vooraf en toont vandaag al zijn nieuwe gezicht. Opvallend zijn daarbij de bult in de motorkap, de gapende muil met trapeziumvormige grille en de LED-dagrijverlichting. Onder de kap voor het eerst in de Fiesta de 1.0 EcoBoost, die we eerder al in andere modellen zagen opduiken.

Ook technologisch wijzigt er wat, zo krijgt hij voor het eerst Ford MyKey (waarmee je als ouder het volume van de radio en de snelheid van de auto kan beperken voor wanneer je zonen of dochters achter het stuur zitten), is het Ford Sync connectiviteitssysteem.

Voorstelling gebeurt morgen dus, op Fords 'Go Further' evenement, op het eind van de maand kan je de wagen zelf in Parijs gaan bekijken op het salon aldaar.

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Dequal 09:37
afbeelding van Dequal

Toch maar vreemde tot zelfs creepy publiciteitsbeelden hoor.

Wim 10:52
afbeelding van Wim

idd, speciale foto's, blijft er goed uit zien vind ik

Techno Patat 12:48
afbeelding van Techno Patat

Ik vind de grille er niet bijpassen! De koplampen zijn nog knap, al vond ik de vorige beter! Maar de grille is te groot/lelijk imo!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws