Volvo opent aanval op Lynk & Co met "Volvo Abonnement": Een XC40 per maand

Volvo XC40 Volvo abonnement info ald leaseplan

De XC40 is een absolute besteller voor Volvo op de zakelijke markt. Om dat succes verder te verzilveren gaat Volvo België in zee met ALD Automotive | LeasePlan om Lynk & Co-gewijs een XC40 op de markt te brengen via een maandabonnement. Op z'n minst opmerkelijk, want de Lynk&Co 01 is stiekem... een XC40.

ALD Automotive | LeasePlan (jep, da's tegenwoordig één entiteit) gelooft in de toekomst van private lease. Om de wateren verder af te tasten brengt het nu haar meest flexibele formule tot nog toe op de markt. Het gaat dan over een Volvo XC40 die je per maand kan leasen, zonder opzegkosten. Klinkt je dat bekend in de oren? Dan heb je waarschijnlijk al wel van Lynk & Co gehoord.

Benzine of EV

Het lijkt er dus op dat Volvo België en ALD Automotive | LeasePlan stiekem jaloers zijn op het succes van Lynk & Co. Want het zusterbedrijf van Volvo biedt sinds 2021 de 01 crossover aan via een maandabonnement. Een succesverhaal, want steeds meer chauffeurs vinden hun weg naar de "maandauto". Dringend tijd dus voor "Volvo Abonnement"! Dat is een - je raadt het nooit - abonnementsformule waarbij je een Volvo per maand kan huren. Zonder opzeg, verzekering, of onderhoudskosten. Je moet enkel zelf betalen voor de auto en de benzine/ stroom.

Volvo XC40 Volvo abonnement info ald leaseplan

In tegenstelling tot Lynk & Co biedt het abonnement twee motorkeuzes aan. Het gaat dan over de XC40 T2 benzine met automaat en de 100% elektrische XC40 Recharge. Een slimme zet, want de Lynk & Co 01 (dat in essentie een vermomde XC40 is) komt er enkel als plug-inhybride. Daardoor springt de XC40 met zijn prijs van 639 euro per maand nipt boven de Lynk & Co 01 (600 euro BE, 650 euro NL). De elektrische XC40 Recharge gaat er met 820 euro wel weer vlot over. Geïnteresseerd? Dan plaats je via deze link een exemplaar op je oprit.

CHECK HIER ONZE REVIEW VAN DE XC40 Recharge:

CHECK HIER ONZE REVIEW VAN DE XC40

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Matthias Oversluizen 11:29
afbeelding van Matthias Oversluizen

Correctie op dit artikel: lync en Co is een zuster merk van Volvo en voor de lync en Co betaal je voortaan 650€ per maand. Dit was dus een voorsoortering op het plan van de xc40 te verhuren, wat trouwens dezelfde auto is als de lync en co kwa aandrijving.

Robert 12:19
afbeelding van Robert

De Lynk & co kost sinds 23 juli 650 euro p.m.

Wim 12:12
afbeelding van Wim

dat is in NL, in BE 600 op dit ogenblik

Hola 12:44
afbeelding van Hola

De Lynk&Co kan je ook kopen in plaats van huren.

Jeroen 12:49
afbeelding van Jeroen

Opent aanval? Het is het zelfde bedrijf - Geely. Het concept bevalt zo goed dat ze het bij Volvo ook invoeren... Het hele artikel slaat nergens op

Yvesw 16:28
afbeelding van Yvesw

Jeroen: Het gaat hier niet over Volvo Global maar wel over ALD Automotive | LeasePlan dat is gaan aankloppen bij Volvo België om deze formule op poten te zetten. Is dus een lokale aangelegenheid. ;-)

RT 16:36
afbeelding van RT

Ik heb verschrikkelijke ervaring met Lynk&co. De auto zelf is gewoon goed, de service daarentegen is verschrikkelijk. Na net geen jaar tijd ik nu in een ... XC40. Wat een genot dat je gewoon bij een garage terechtkunt en niet langs een trage slechtgeorganiseerde service moet.

Marc Van Goethem 07:41
afbeelding van Marc Van Goethem

Inderdaad. Hopeloos bedrijf. Ook heel nare en slechte ervaring mee!

Bol 10:52
afbeelding van Bol

Ze zouden de wagens op 400 a 500euro per maand moeten zetten.
Dat is tenminste betaalbaar voor de middenklasse.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws