Foto's van Grand Bentley lekken uit

Bentley mag dan wel een tank zijn, helemaal veilig voor lekkage lijkt niemand te zijn. Want er zijn vandaag foto's gelekt van de Great Grand Bentley. Het Britse Magazine Car kreeg als eerste de foto's in handen. Project Kimberley, zo wordt het concept genoemd ,zal de huidig rijdende Arnage moeten vervangen. Bedoeling is, om met die wagen master Rolls Royce te beconcurreren met hun lelijke Phantom. De Grand Bentley die tot op heden nog geen officiële naam meekreeg, zal een pak technologie meekrijgen van zusterbedrijf Volkswagen.

Dat wil zeggen dat de Grand Bentley er stukken op vooruit zal gaan in vergelijking met de Arnage. Op de spyfoto zien we een opvallend grote en blikkende grille. Onderaan werden de mistlampen knap ingewerkt in een tweede grille. We zien ook LED lampjes die desdaags niet meer weg te denken zijn. De daklijn is onder invloed van de R-Type Continental in de jaren '50. Dat wat ik hier te zien krijg lijkt mij een echte Bentley. Een knappe klassieke Briste verschijning!

 

via CAR

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
VonStroke 11:11
afbeelding van VonStroke

En zeggen dat we dit gedrocht dankzij een Belg zullen moeten aanschouwen. Dat heeft Dirk toch beter gedaan met de Conti.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws