Slaan DS (Citroën) en Virgin handen in elkaar voor deelname Formule E?

ds-virgin-formule-e_01

Even populair als grote broer F1 is de Formule E nog niet. Stelselmatig komt daar verandering in doordat meer en meer merken willen deelnemen. Volgens het laatste nieuwtje is de kans groot dat Virgin Racing en DS samen een team oprichten voor de koningsklasse van de elektrische racerij.

Het was Motorsport.com die te weten kwam dat Citroën enkele geheime tests heeft gedaan met een Formule E begin deze maand. Die gingen door op de Val D'Or testbaan van Citroën en lijken er op te wijzen dat Citroën een deelname aan de raceklasse daadwerkelijk ziet zitten.

Bij Virgin Racing wist de technische directeur van het team, Sylvain Filippi, alvast te zeggen dat ze een 'two-team entry' voor de Formule E van volgend jaar wel zien zitten. De kans bestaat dus dat (en vanaf hier kunnen we enkel maar gissen) Virgin Racing en Citroën samen een team oprichten. Alles van Citroën zou daarbij onder de DS-branding gaan om het nieuwe merk extra in de spotlight te zetten. Als Richard Branson zich gaat moeien in de raceklasse, dan kan de bekendheid wel eens snel stijgen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws